تحصیلات
-
دکتری:
مهندسی شیمی (نانوبیوتکنولوژی غذایی)،
1394 ← 1399
-
کارشناسی ارشد:
مهندسی شیمی - مهندسی صنایع غذایی،
1392 ← 1394
-
کارشناسی:
مهندسی شیمی - صنایع غذایی،
1388 ← 1392
زمینه کاری
تولید نانوامولسیون های غذایی و دارویی و ارزیابی پتانسیل کاربردی آنها
سنتز نانوذرات فلزی، مغناطیسی و آلی و بررسی کاربردهای آنها
شبیه سازی، مدلسازی و بهینه سازی فرآیندهای مهندسی شیمی
اصلاح ساختار مواد غذایی و دارویی
استخراج ترکیبات با ارزش غذایی و بیولوژیکی
تماس
رایانامه:
o.ahmadi [at] uok.ac.ir